Automatizarile Somfy pentru jaluzele

Jaluzele de interior pe care Masta Profile Romania le pune la dispozitia publicului beneficiaza de tehnologia radio – produsele care adaugă casei tale o atingere de geniu! Odată ce primul echipament a fost instalat, orice poate fi schimbat: cutia de automatizare a casei controlează toate obiectele tale conectate, îţi centralizează rulourile, activează alarmele şi întreg echipamentul Somfy de la o tabletă sau un smartphone.

Gata cu șnururile greu de manevrat sau sforile care se înoadă! Dintr-o singură apăsare de buton, poţi deschide sau închide jaluzele automate, punându-le într-o poziţionare şi o aliniere perfectă. Motoarele Somfy sunt, de asemenea, ideale pentru ferestre de dimensiuni mari, înalte sau jaluzele inaccesibile.

Gama de produse silențioase Sonesse - Dedicat spaţiilor interioare

Funcția “my“ - Te ajută să aliniezi toate jaluzelele perfect cu o telecomandă centralizată

Gama Somfy WireFreeTM este 100% wireless - Aceste motoare independente funcţionează pe bază de baterii sau energie solară. Bateriile au o putere de 1 până la 5 ani, în funcţie de intensitatea utilizării... Nu ai nevoie de conexiuni la electricitate ca să treci la jaluzele motorizate! 

Pregătit pentru casa motorizată şi conectată.

Email: office[@]mastaroll.ro