Rolete Velux

Rolete textile VELUX

Recomandat pentru:
✔ Efect de intunecare
✔ Operare usoara pe sine glisante
✔ 24 de culori si modele diferite, la care se adauga 18 modele noi din colecția Disney & VELUX Goodnight Collection.
Ruloul opac VELUX face intuneric in orice moment al zilei. Este ideal pentru dormitoare, unde ai nevoie de un control al luminii pentru un somn odihnitor si o siesta relaxanta.
Materiale rolete
Disponibile în 24 de culori şi modele diferite. Colecția VELUX & Disney Dream Collection include 12 modele distractive cu simpaticele personaje Disney. Rulourile VELUX sunt testate pentru a-ţi oferi cel mai bun control al luminii de pe piaţă. Acestea controlează complet lumina, indiferent de culoarea ruloului. Alege modelul preferat al copilului tău sau modelul care completează cel mai bine interiorul mansardei tale și comandă-l acum.
Ce varianta de operare ar trebui să aleg?
Pentru a alege corect varianta de operare a produsului tau VELUX, trebuie sa ai în vedere inaltimea la care este amplasata fereastra ta si frecventa cu care vei utiliza ruloul.
Rulourile cu actionare electrica si cele cu motor solar sunt automate, avand telecomanda inclusa, fiind așadar produsele ideale in cazul in care iti doresti confort la superlativ in camerele de la mansarda sau in situatiile in care ferestrele tale VELUX sunt amplasate (foarte) sus.
Operare manuală pe sine glisante
Ruloul opac cu operare manuală se acționează foarte uşor. Ruloul este rulat într-o casetă elegantă situată pe partea superioară a ferestrei de mansardă. Prin simpla atingere a barei de operare, ruloul se desfășoara peste suprafața vitrată. Glisează cu ușurință pe șine laterale cu profil din aluminiu și poate fi oprit în orice poziție pe suprafața ferestrei.
Pentru ferestrele montate la înălțime, poţi achiziţiona o tijă de control, prelungitor pentru tijă și adaptor pentru rulouri glisante.
Automat, actionare electrica
Ruloul opac electric se acționează cu ajutorul inteligentei tablete de control VELUX INTEGRA® care este inclusă în pachetul ferestrei de mansardă electrice VELUX INTEGRA®. Tableta este intuitivă si îți permite să controlezi ruloul de la distanță. Are ecran tactil și programe presetate pentru a-ți face viața mai ușoară și mai confortabilă, astfel încât tu să beneficiezi de un climat interior optim. Poți controla ruloul de oriunde din cameră și nu-ți rămâne decât să te bucuri de avantajele programelor presetate, de exemplu, posibilitatea de a închide și deschide ruloul la anumite ore, etc.
Dacă este necesar, ruloul poate fi ridicat şi coborât manual cu bara de operare din partea inferioară a ruloului.
Automat, cu motor solar
Rulou opac cu motor solar se operează cu ajutorul telecomenzii incluse. Dacă ai o fereastră de mansardă INTEGRA® cu motor solar, poţi folosi şi inteligenta tabletă de control cu ecran tactil VELUX INTEGRA®, care este inclusă în pachetul ferestrei de mansardă VELUX INTEGRA®.
Tableta de control VELUX INTEGRA® oferă o gamă de programe presetate pentru sigurarea confortului interior. Poţi controla ruloul din orice loc din cameră şi te poţi bucura de toate caracteristicile programelor presetate cum ar fi posibilitatea de a programa rulourile să se ridice şi să coboare la anumite ore, etc.
Dacă este necesar, ruloul cu motor solar poate fi operat şi manual. Având în vedere că bateria solară rezistă până la 600 de operaţiuni chiar dacă nu este expusă luminii solare, s-ar putea să nu fie cazul.
TestedTested