Sistemul Ziip este un produs de ultimă generație conceput pentru umbrirea încăperilor cu suprafețe mari, vitrate. Este extrem de inovator datorită utilizării tehnologiei împrumutate din mecanismul cu fermoar de pe marginile țesăturii. Ghidajele din două piese special concepute sunt, prin urmare, direct integrate cu țesătura, ceea ce garantează etanșarea maximă și protecția interiorului împotriva prezenței insectelor. În plus, soluția utilizată aici garantează că țesătura este tensionată corespunzător și așezată stabil în ghidaj, ceea ce o protejează în special împotriva rafalelor de vânt.
@mastaroll
    Produsul este disponibil într-o versiune de montare încastrată, aplicată și adaptată. În funcție de varianta produsului selectat, oferta include elemente de construcţie din tablă de aluminiu, PVC sau aluminiu extrudat. Utilizarea acestui din urmă material asigură durabilitate și fiabilitate o perioadă lungă de utilizare și permite, de asemenea, lăcuirea în orice culoare din paleta RAL și potrivirea ecranului la tâmplăria ferestrei sau fațada clădirii. Spre deosebire de alte produse de acest tip disponibile pe piață, Ziip a fost echipat cu un suport telescopic, care asigură asamblarea simplă şi rapidă, demontarea sistemului şi accesul la service fără coliziuni. Controlul manual nu este posibil. Dimensiunile maxme 5000 x 5000 mm (16m²).

 

    Materialele din care sunt fabricate țesăturile tehnice sunt foarte rezistente la zi de zi utilizare, deformare, rupere, precum și condițiile meteorologice (ploaie, radiații UV, vânt etc.).
Multitudinea de culori și varietatea de țesături fac din ecrane un interesant adaos arhitectural, care permite obiectului să se potrivească cu realitatea înconjurătoare.
Este important că alegerea corectă a coloranților utilizați în țesături garantează rezistența culorii pentru mulți ani de utilizare.
    Designul ingenios al roletelor de exterior Ziip deschide posibilitatea de a crea o atmosferă unică, înconjurată prin natura, indiferent cum este vremea. 
    Sistemul Ziip este o soluție inovatoare care combină protecția solară de tip ecran sistem cu sistemul de perete cortină cu montante-traverse Ziip. A fost creat în primul rând pentru construcția de clădiri, în cazul în care armonia completă între tehnice iar aspectele estetice joacă un rol deosebit. Ținând cont de aceste considerații, o presiune specială au fost proiectate plăci pentru coloanele de fațadă pentru a permite instalarea umpluturii de fațadă și capace decorative, care servesc în același timp drept canal de ghidare pentru tipul de ecran tesaturi. Prin urmare, decizia de a instala acest tip de umbrire poate fi luată într-o etapă ulterioară a investitie, cand fatada este deja montata in cladire. Întregul  mecanism al parasolarul este ascuns discret în spatele unei casete estetice din aluminiu extrudat. 

 

MATERIALE SCREEN

PREZENTARE VIDEO
 

Rolete ZiiP de exterior