Plisate

Plase de insecte PLISATE

Plasele de insecte plisate se prezinta sub forma unor evantaie textile, dând o nota de personalitate în plus ferestrei și camerei tale. Foarte utile în spații înguste, ca și jaluzelele orizontale din aluminiu sau PVC se montează pe rama geamului sau între baghetele tâmplăriei din PVC, AL sau lemn, asigurand atat intimitatea caminului dvs., cat și protecție impotriva soarelui.
Se găsesc într-o gamă variată de culori și de texturi. Există plisee translucid (50% transparență), dim-out (75% opacitate) și black-out (100% opacitate) – de un tip special, croite cu fir de aluminiu la exterior, reflectând atât lumina, cât și căldura, fiind astfel ideale pentru crearea unui ambient răcoros.
Pliseele sunt produse moderne ce pot acoperi practic orice suprafață posibil constructivă a unei ferestre sau uși, aici fiind incluse chiar și geamurile în formă de triunghi, trapez, cerc sau semicerc.

Masuratori si montaj

Coordonate : L-latimea și H-inaltimea jaluzelei;
Calcularea dimensiunii: L x H ( lungimea x inaltimea ).
Verificati daca in dreptul geamului exista obstacole care ar putea impiedica actionarea normala a plasei ( ex: instalatii de aer conditionat , cremoane etc..) si tineti cont de acest aspect atunci cand masurati sau informati reprezentantul magazinului pentru a va ajuta cu informatii suplimentare .

Posibilitate de montare in gol:

1) - ( pe sticla , intre baghete , in interior ) masurati latimea sticlei ( golului ) la interior atat in partea superioara , cat si in cea inferioara
- masurati inaltimea sticlei ( golului ) la interior atat pe latura din stanga , cat si pe latura din dreapta.
- masurati latimea sticlei ( golului ) la interior atat in partea superioara , cat si in cea inferioara
- comandati combinatia latime x inaltime folosind valorile minime obtinute prin masuratorile de mai sus, adaugand la acestea si o marja de lejeritate necesara , pentru ca plasa de insecte sa intre fara greutate in interiorul baghetei ( golului ) . Acestea vor fi dimensiunile produsului finit .

Modalitati de masura

Posibilitate de montaj pe rama, aplicat pe gol
- masurati latimea sticlei ( golului ) la interior atat in partea superioara , cat si in cea inferioara.
- masurati inaltimea sticlei ( golului ) la interior atat pe latura din stanga , cat si pe latura din dreapta.
- determinati atat pentru latime cat si pentru inaltime valoarea cu care plasa de insecte va depasi dimensiunile sticlei ( golului ) , tinand insa cont de eventualele obstacole daca acestea exista.
- comandati combinatia latime x inaltime folosind valorile minime obtinute , adaugand la acestea si valorile de depasire descrise mai sus . Acestea vor fi dimensiunile produsului finit.