Pereti anti-vant

Pereti Anti-vant

Sunt sisteme de protectie fixe impotriva intemperiilor. Se folosesc pentru inchiderea foisoarelor si a teraselor restaurantelor si hotelurilor. Au cel mai simplu montaj dintre toate tipurile de rulouri transparente.
Sunt utilizate mai ales in mediul rezidential, pentru protectia foisoarelor si prelungirea perioadei de utilizare a acestora si pe timpul iernii, primaverii si a toamnei. De asemenea, acestia mai sunt utilizati si de catre hoteluri, restaurante si cafenele, pentru inchiderea teraselor pentru clienti.
Sunt produse foarte practice de inchidere si protectie a spatiilor cu rolul de petrecere a timpului in aer liber. Astfel, acestea devin functionale tot timpul anului, prin izolarea inalta impotriva tuturor intemperiilor (vant puternic, precipitatii, ninsori).
Acest tip de rulouri transparente este singurul model fix. Deoarece are cel mai simplu si rapid montaj dintre toate tipurile de pereti antivant, ruloul cu capse si bride poate fi montat sau demontat cu usurinta de catre tine, fara a fi nevoie de ajutor calificat. Montajul se realizeaza prin plasarea bridelor in interiorul capselor si prin rotirea acestora la 90ᵒ.
Structura acestor rulouri este formata din cristal transparent cu intaritura pe margine. Capsele sunt aplicate pe margine la distanta mica unele fata de altele. Atat acest aspect, cat si intaritura contribuie la rezistenta foarte inalta a produselor.
Falduri manuale
Rulourile transparente cu rulare pe tambur sunt sisteme clasice de inchidere si protectie a foisoarelor, balcoanelor, teraselor. Sunt folosite pentru proprietati private, restaurante sau cafenele.
Sunt utilizate atat pentru protectia teraselor restaurantelor, cafenelelor, hotelurilor, cat si pentru izolarea de intemperii a balcoanelor caselor. Au o structura simpla, formata din cristal transparent cu grosime mare, foarte rezistent in fata intemperiilor, console laterale si console de mijloc.
Consolele laterale au rolul de a actiona ruloul transparent. Ele au prindere fixa si ofera stabilitate intregului sistem. Consolele de mijloc sunt utilizate pentru a micsora distanta dintre doua folii de cristal transparent. Fixarea laterala este sigura si durabila si se realizeaza cu banda cu arici.
In partea inferioara sunt dotate cu lamela care este fixata cu doua carlige. Acest mod de prindere ii asigura o functionare indelungata, deoarece ruloul este fix si are rezistenta mare in fata intemperiilor.
Rolul lor este acela de protectie impotriva intemperiilor: vant cu intensitate mare, ploi si ninsori. Datorita acestor beneficii, terasele restaurantelor pot fi utilizate si in sezonul rece, acestea aducand venituri tot timpul anului.
Dimensiunea acestor rulouri poate ajunge chiar si pana la 3,5 metri inaltime. Chiar si in aceste conditii, rularea materialului este simpla si rapida, realizandu-se pe un ax metalic discret si rezistent, pozitionat in partea superioara.
Falduri manuale