Cu capse

Pereti Anti-vant cu capse

Sunt sisteme de protectie fixe impotriva intemperiilor. Se folosesc pentru inchiderea foisoarelor si a teraselor restaurantelor si hotelurilor. Au cel mai simplu montaj dintre toate tipurile de rulouri transparente. Sunt utilizate mai ales in mediul rezidential, pentru protectia foisoarelor si prelungirea perioadei de utilizare a acestora si pe timpul iernii, primaverii si a toamnei. De asemenea, acestia mai sunt utilizati si de catre hoteluri, restaurante si cafenele, pentru inchiderea teraselor pentru clienti.
Sunt produse foarte practice de inchidere si protectie a spatiilor cu rolul de petrecere a timpului in aer liber. Astfel, acestea devin functionale tot timpul anului, prin izolarea inalta impotriva tuturor intemperiilor (vant puternic, precipitatii, ninsori).
Acest tip de rulouri transparente este singurul model fix. Deoarece are cel mai simplu si rapid montaj dintre toate tipurile de pereti antivant, ruloul cu capse si bride poate fi montat sau demontat cu usurinta de catre tine
Plastic transparent cu bride banda de rigidizare mata pe margini pentru inchis terase si foisoare. Panoul este compus din folia transparenta termosudata la dimensiunea necesara cu capse ovale pe banda de rigidizare . Ancorarea pe structura se face cu bride rotative din nailon – ce vin fixate pe constructia existenta. Fixarea panoului se face prin introducerea panoului prin capsele existente si rotirea bridei.