Perdele
Fiabil, adaptabil, robust și discret; soluția premium pentru proiecte rezidențiale și comerciale este acum disponibil. Ca lider de piata, cu peste 160 de milioane de motoare vandute in lume, Somfy ofera GlydeaTM ULTRA, rezultatul anilor de cercetare în standardele generale de performanta. Este primul motor ultra-silentios, ultra-puternic, ultra-adaptabil pentru perdele.
Glydea ™ ULTRA este plina de inovatii care ofera o performanta acustica mai mică de 38 dBA ... una dintre cele mai silențioase solutii de motorizare de pe piata. Această realizare exceptionala absoarbe zgomotul si vibratiile din interiorul motorului si din întregul sistem.
GlydeaTM ULTRA este o solutie absolut discret si oferă miscare usoara, fluida, cu o puternica capacitate de parcurgere de pană la 60 kg. Angajamentul lui Somfy la performanta si forta face această inovatie posibila.
Motoarele si accesoriile noastre garanteaza un nivel de liniste premium, lider în industrie. Imbunatatiti noile aplicatii interioare cu valoarea adaugata a tacerii si a puterii.
GlydeaTM ULTRA este potrivita pentru fiecare proiect, toate decorurile si in orice loc unde linistea ofera bunastare. Este compatibil cu mai multe tehnologii compatibile si cu preferintele de control ale utilizatorului si este, de asemenea, conectat pentru a satisface nevoile cladirilor inteligente si caselor inteligente.
Intrerupator de perete: Smoove
Telecomenzi: Telis, Situo
App: Connexoon Window RTS
Smart Home: Connexoon Window RTS
permite controlul facil al
produselor Somfy de oriunde
Management SMART cu
compatibilitate animeo