Motor Somfy RS100 io 15/17

Un nou model de referința in ceea ce priveste fiabilitatea si confortul acustic.

RS-100 este un motor de calitate superioara, unic in clasa sa, tip plug-and-play, care impresioneaza prin funcțiile inovatoare de pornire si oprire silentioase, precum si prin detectarea integrata a obstacolelor.

Fara a avea nevoie de configurare, motorul identifica independent directia de rotatie si pozitiile de capat de cursa si poate fi controlat la doua nivele diferite de viteza. Asigura astfel o durata lunga de viata si calitate inalta a ruloului.

Tehnologia io-homecontrol

Este un motor cu tehnologie io-homecontrol, standardul radio pentru locuinte, care pregateste terenul pentru automatizarea inteligenta a spatiului rezidential.

Functii care asigura protectia

In caz de inghet, motorul se opreste in momentul ridicarii ruloului si se opreste automat la intâlnirea unui obstacol in momentul coborârii.

Beneficii de integrare in procese de lucru

Fiind usor de integrat, RS-100 se adapteaza procesului de lucru al producatorilor si are componente testate la peste 17.500 cicluri de functionare.

De asemenea, motorul este compatibil cu software-ul de instalare, Somfy Set & Go io, cu ajutorul caruia instalatorii pot identifica, personaliza si asigura trasabilitatea rulourilor in funcție de referința, data de fabricație si istoricul de funcționare.

Plus de siguranta prin intermediul solutiilor pentru casa inteligenta

RS-100 stabileste noi standarde de securitate prin rezistenta testata la incercari de fortare. In plus, motorul se poate conecta la senzori suplimentari de securitate si, prin intermediul unitatii de comanda Somfy TaHoma® (in prezent una dintre cele mai cuprinzatoare soluții de pe piata pentru locuinte inteligente), ruloul motorizat poate fi integrat in scenarii de simulare de prezența si de securitate pentru protectia suplimentara a locuintei. În cazul detectarii unui pericol, rulourile motorizate cu RS-100 se vor inchide automat si luminile vor porni. În acelasi timp, utilizatorii vor primi un e-mail sau o notificare pe telefonul mobil, putând astfel sa gestioneze locuinta de la distanta.

Design prietenos pentru mediu

Pentru a asigura un viitor durabil si a reduce impactul asupra mediului, modelul RS-100 este proiectat in mod ecologic.

RS-100 are specificatiile Smart Home necesare pentru cladiri noi si este, de asemenea, soluția ideala pentru mai multa siguranța si confort in cazul renovarilor.


Motor Somfy RS100 io 15/17

  • Cod produs: RS100 io 15/17
  • Disponibilitate: Livrare la comanda
  • 0,00 RON
  • Fără TVA: 0,00 RON

Etichete: Motor Somfy RS100 io 15/17